En wéér een nieuwe hit! ‘Ik Heb Geen Biertje Meer’

Posted by Guido van Vliet Category: Nieuwtjes

Verdomme wat gaat het hard jûh! Na de nazomer-hit van 2021 komen we nu met wéér een nieuwe hit. Samen met Bennie Beenham hebben we een liedje gemaakt over het ergste wat je in het leven kan overkomen, namelijk: ‘Ik Heb Geen Biertje Meer’. Dat is zeg maar net zo erg als moeten werken, of een feestje waar de muziek uitgaat. KAN NIET!

Deze hit kun je vanaf 24 september gaan luisteren, maar je wil er natuurlijk SUPERSNEL bij zijn, dus ik help je een handje, of een biertje dan. Hieronder vind je een link, daar moet je effe op klikken, dan vind je links waar je op kan klikken. Die linkies zijn van je favoriete muziek streamings-diensten, daar kun je deze hit namelijk alvast pre-saven! En dat is lachen, want dat zorgt er namelijk voor dat je een melding krijgt als het nummer op de 24e online komt. Dat is zeg maar een beetje alsof je een biertje hebt besteld in de kroeg, voordat je er bent en dat ze je die dan komen brengen als je je stamkroeg in komt gelopen. Helemaal top dus. Klik op het linkie hieronder en pre-save die hit!

Pre-save ‘Ik Heb Geen Biertje Meer’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>